Velkommen til Sæby Golfklub2019-04-24T10:44:48+00:00

Velkommen til Sæby Golfklub

Her er højt til loftet, kort til smil og hvor græsset bare ér lidt grønnere.

Vores faciliteter rummer alt fra 18hullers bane, 6 hullers Pay & Play, overdækket Driving Range faciliteter og selvfølgelig et hyggeligt klubhus med proshop og café.
Om du er medlem, gæst eller bare nysgerrig skal du endelig kigge dig omkring på  vores nye hjemmeside. Vi håber du vil finde hvad du søger, og måtte du have spørgsmål eller noget vi kan hjælpe med finder du kontaktoplysningerne nederst på siden.
Vi glæder os til at se dig i Sæby Golfklub.

Aktuel banestatus

Vi ajourfører vores banestatus løbende, så du altid kan være opdateret om banens forhold

7. maj 2019
Frit drop fra drænrender i det generelle område Hvis bolden ligger i det generelle område, skal der ske bestemmelse af det punkt på banen, som er nærmest det sted, hvor bolden lå, som ikke er nærmere hullet og ikke har genen fra drænrenderne, eller ikke er i en hazard. Fra drænrenderne, eller ikke er i en hazard eller på green. Spilleren skal løfte bolden og droppe den uden straf indenfor en køllelængde i lempelsesområdet Der må lægges op indenfor et scorekort på tætklippede arealer (fairway, forgreens og greens)