ÅBNINGSTIDER SEKRETARIATET:
Mandage og onsdage kl. 10-13
 

ÅBNINGSTIDER I PROSHOPPEN: 
Lukket henover vintersæsonen
 

ÅBNINGSTIDER I GOLF CAFÉEN:
For særlige aftaler kontakt indehaver Keld Hansen på tlf. 26 12 08 90 

 

ÅBNINGSTIDER DRIVING RANGE: 


 
 
 
 
FIND OS PÅ FACEBOOK

Om Sæby og Sæby Golfklub

 
Velkommen til Sæby Golfklub, - her er højt til loftet, kort til smil og hvor græsset bare ér lidt grønnere. Vi er en aktiv klub for både nye- som etablerede spillere og har en af Nordjyllands mest foretrukne 18-hullers golfbaner. Vi byder Jer hjertelig velkommen om I er medlemmer, ønsker greenfee eller bare skal have stillet nysgerrigheden.
 
 
Sæby, byen ved havet, er indbegrebet af ren købstadsidyl. Byen er en af Jyllands mest attraktive feriebyer, hvor man bl.a. kan opleve stranden, skoven, bylivet, kunsten og kulturen i et og samme åndedrag.
Læs mere på www.visitsaeby.dk.

Sæby Golfklub kan tilbyde sine gæster en usædvanlig flot golfoplevelse. Klubben har de seneste år udviklet sig til at være en af de mest attraktive baner i det nordjyske. Banen er anlagt omkring det idylliske Sæbygaard Slot og dets jorde.  Banen er yderst velholdt og af højeste standard. Det er en velanlagt åben bane i en afvekslende natur og med let kuperet terræn. Sæby Å snor sig gennem golfbanen og sammen med flere søer, gør dette banen mere afvekslende og udfordrende – selv for den øvede golfspiller.
 
Sæby Golfklub blev i 2014 kåret af DGU som danmarksmester i klubliv via tilfredshedsundersøgelsen Golfspilleren i Centrum.
Denne undersøgelse vil vore gæster også blive inviteret til at deltage i, og vi håber at I vil tage Jer tiden til at hjælpe os med hvad vi skal fortsætte med at gøre godt og hvor vi kan blive bedre.

Banen er i 2010 kåret til årets golfbane i Nordjylland af læserne på www.golf.dk

Se mere om banen i billeder her - og besøg klubbens andre faciliteter som cafe eller proshop.
 
Vi gør opmærksom på, at max. hcp for at gæste 18-hullers banen er 54
 
Har I spørgsmål mv. er I naturligvis altid velkomne til at kontakte os.
 
På gensyn i Sæby Golfklub
 
 
 
 
 
 Tidsbestilling via Golfbox eller kontakt sekretariatet
 
 
 
 
 
Sæby Golfklub | Vandløsvej 50, 9300 Sæby - Danmark | Tlf.: +45 98467677