GRATIS Pay & Play i Sæby Golfklub frem til 10. august

Frem til søndag den 10. august åbner Sæby Golfklub sin pay & play (par3) bane så alle interesserede, – lokalboende som turister, rutinerede som nybegyndere, unge som gamle GRATIS kan få adgang til at spille den 6-hullers bane.

Projektet er bakket op af DIF og DGI’s foreningspulje, som støtter initiativet om den fællesskabende aktivitet henover sommerferien. Sekretær i Sæby Golfklub Inge Thomsen udtaler ”Vi ønsker at bidrage til en øget fællesskabende aktivitet, i parklignende idylliske omgivelser og socialt fællesskab – der alle 3 bidrager værdifuldt til følelsen af livskvalitet. Ved at åbner op for gratis adgang, vil så mange som muligt få mulighed for få øjnene op for golfsporten, hvad enten det ender på hyggeplan eller eliteniveau. Her er plads til alle uanset alder, sociale forhold og fysiske fordele/skavanker, og man kan være med på præcis dét niveau den enkelte kan være med i.”

Pay & Play-banen kræver ingen forudgående færdigheder og er åben i alle døgnets lyse timer (dog med undtagelse af tirsdage efter kl. 17.00 frem til onsdag morgen kl. 9.00, hvor der er lukket af af hensyn til begyndertræning og banepleje)

Sådan gør du hvis du vil afsted:

• Registrer dig i klubhuset ved betalingsstanderen til dagskort til Pay & Play á kr. 0,00
    ELLER
  • Send mail til saeby@golf-klub.dk inden dit besøg på pay & play-banen. Heri skal du blot skrive navne, alder og postnr. på dig selv og dine medspillere

Sæby Golfklub gør opmærksom på, at det er et krav at gøre én af ovenstående hvis man ønsker at bruge pay & play-banen.

Parkering sker ved den fælles parkeringsplads ved Sæbygaardvej (indkørsel via Sæbygaardvej). Her ligger pay & play/par3-banen i nordlig retning lige modsat vejen – forbi driving range.

Der må være max. 4 spillere i én bold af gangen – dvs. antal spillere der følges ad.
Er der kø venter I blot til det er Jeres tur, og sørg for at hullet er ledigt for andre spillere inden I slår ud. Hullerne skal spilles i rækkefølge 1-2-3-4-5-6. Det er tilladt at gå flere runder, blot man træder bagerst i køen efter hul 6 inden start på hul 1 igen.

Overskridelse af ovenstående vil medføre bortvisning.

Udstyr
Udstyr kan lejes i klubhuset eller medbringes hjemmefra. På samme måde med golfbolde/golftees, der også kan købes i Proshoppen, – åbningstid er dagligt kl. 9.00-16.30 (weekender til kl. 14.00). Vi gør opmærksom på, at der er rift om udstyret, så vi ikke kan garantere at have ledige sæt afhængig af interessen.
I klubhuset er der desuden café, hvor der dagligt fra kl. 12.00 er mulighed for at købe lækre hjemmelavede retter og kolde drikkevarer.

Covid19-hensyn

Sæby Golfklub giver her ovenpå Coronaens triste begrænsninger en mulighed for at være sammen – men stadig forsvarlige på behørig afstand. Og dét kan man i den grad i golf – ovenikøbet mens vi dyrker idræt i parklignende omgivelser lige udenfor byskiltet i Østkystens Perle: Sæby
I klubhuset er der desuden håndsprit og toilet-/omklædningsfaciliteter.

Støtter foreningsidrætten med 44 mio. kr. årligt

Sæby Golfklub har modtaget bevillingen på kr. 26.610,- fra DIF og DGI’s foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger. Bevillingen kompenserer for manglende indtægter i perioden samt øget pleje efter slid på banen. DIF og DGI’s foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, f.eks. til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. Puljen kan søges om op til 300.000 kr., men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kr.

Puljens midler kommer fra de såkaldte ’Spillehalsmidler’, som Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og SF har afsat til lokalforeningspuljer til støtte for det frivillige foreningsliv i Danmark.

Om DIF og DGI’s foreningspulje

• Alle idrætsforeninger kan ansøge puljen
  • Puljen ansøges via Centralt ForeningsRegister på medlemstal.dk
  • Mere information og retningslinjer for puljen findes på DIF og DGI’s hjemmesider

Det skal understreges, at Sæby Golfklubs store 18-hullers bane IKKE er en del af tilbuddet. Her kræves det sædvanlig adgangstilladelse via medlemskab/greenfee.

Sæby Golfklub er beliggende Vandløsvej 50, 9300 Sæby.
www.sæbygolfklub.dk