Prøv golf

Prøv golf i Sæby Golfklub

Har du lyst til at prøve golf?

Er du helt uprøvet eller er du champ i Pay&Play – vi har tilpassede begynderforløb for alle

I 2020 har vi indtil videre fulgt 28 begyndere igennem, – og vi har også plads til dig.
Her på siden kan du læse meget mere om de forskellige arrangementer og hold vi tilbyder. Derudover kan du melde dig til ét af de eftertragtede hold, hvis du skal nå at sikre dig en plads.
Som 4. alternativ kan vi lave et personligt forløb med tilknyttet mentor, så det 100% kører efter dine ledige huller i kalenderen.

Mulighederne er åbne, og vi står klar til at tage godt imod dig, uanset om du er den næste Europa-tour-spiller, om du bare har lyst til at prøve for sjov og alt derimellem.
Kontakt os gerne på mail: saeby@golf-klub.dk eller tlf. 98467677 hvis du har de mindste spørgsmål eller ting du bare gerne vil vide mere om.

Vi glæder os til at hjælpe dig med golfspillet – og til at se dig i klubhuset og på banen.

Mange hilsner fra
alle os i Sæby Golfklub

Tirsdags begynderhold
Hver tirsdag kl. 17.00

1. hold: Start 9. juni  –   2. hold: Start 23. juni

Her kører vi “normale” begynderhold, der spiller hver tirsdag på pay&play-banen og senere til kaninturneringer (begynderaftner)

Pris kr. 2.500 (incl. medlemskab resten af året)

Bliv Golfspiller i ferien
13.-16. juli (uge 29)

OBS: Pga. tilmeldingsantal køres kurset individuelt efter den tid der passer dig – kontakt os og hør mere.

Intensivt kursus, hvor vi følger dig igennem golfsportens facetter fra start og til du er klar til den store bane.
Max. 10 deltagere

Pris incl. forplejning kr. 750,-/2.500

Individuelt golfkørekort
Når det passer dig..