Banen

Sæby Golfklub er en fantastisk klub

med en velanlagt bane

Banen er i god standard og velanlagt i en afvekslende natur og i let kuperet terræn, hvor bl.a. Sæby Å og flere søer er i spil.
En spillemæssig udfordring for golfere på alle niveauer.
Har man én gang oplevet banen og miljøet omkring Sæby Golfklub, får man lyst til at komme på besøg igen og igen.

Aktuel banestatus

Vi ajourfører vores banestatus løbende, så du altid kan være opdateret om banens forhold

6. november 2019
Midlertidig lokalregel: Der må lejeforbedres indenfor et scorekort på tætklippede areal på det generelle område
7. november 2019
Vi spiller 9hullers afkortet bane med vinterteesteder og vintergreens, som ligner den fra vinteren 2018-2019. Hulforløbet bliver: Hul 1, 9, 10, 3, 4-5, 8, 11, 17, 18 og selvfølgelig par3-banen. Det er IKKE tilladt at køre persontransporterende køretøjer (golfbiler, scooters mv.). Trolleys og bærebag er selvfølgelig tilladt. Følg venligst afmærkninger og stier. Bunkers er at betragte som wasteareas ift. spil. Driving range er lukket pr. d.d., men kan fortsat benyttes med gule bolde (saml-selv). Bemærk der må KUN slås fra måtter i rangeskuret. Banetoilettet er lukket for i år.
Se vores baneguide her

Scorekort

Hent scorekortet fra 2019 HER

Rating

Herrer gul

Herrer blå

Herrer rød

Damer gul

Damer blå

Damer rød

Banemarkeringer

Hvide pæle: Out of Bounds

Gule pæle: Strafområde

Røde pæle: Strafområde

Røde pæle med grøn top: Miljøområde med spille- og færdselsforbud

Blå pæle: Areal under reparation

Blå pæle med sort top: Areal under reparation med spilleforbud

Rød Markering: 100 m til midt green

Gul Markering: 150 m til midt green

Hvid Markering: 200 m til midt green

Bemærk at baneguiden til venstre er seneste udgave – fra 2017.

Billeder af banen

Klik for store billeder.
Billederne må gerne deles og benyttes andre steder med angivelse af oprindelse og ejerskab af Sæby Golfklub