Banen

Sæby Golfklub er en fantastisk klub

med en velanlagt bane

Banen er i god standard og velanlagt i en afvekslende natur og i let kuperet terræn, hvor bl.a. Sæby Å og flere søer er i spil.
En spillemæssig udfordring for golfere på alle niveauer.
Har man én gang oplevet banen og miljøet omkring Sæby Golfklub, får man lyst til at komme på besøg igen og igen.

Aktuel banestatus

Vi ajourfører vores banestatus løbende, så du altid kan være opdateret om banens forhold

8. september 2020
Skyllerender er, at betragte som areal under reparation. Hvis bolden er til gene for det tilsigtede sving eller stance, må der droppes fri, dog ikke nærmere hullet. Den løftede bold på renses.
23. oktober 2020
Midlertidige lokalregel: Når en spillers bold ligger i en del af det generelle område, klippet til fairwayhøjde eller lavere, må spilleren tage lempelse uden straf én gang, ved at placere en bold i et lempelsesområde der: har et referencepunkt ved boldens oprindelige sted, er på størrelse med et scorekort og i det generelle område, ikke nærmere hullet.
26. oktober 2020
BEMÆRK COVID19-HENSYN i forbindelse med spil på banerne og besøg i klubhuset. Læs dem HER
Se vores baneguide her

Scorekort

Hent scorekortet fra 2019 HER

Rating

Herrer gul

Herrer blå

Herrer rød

Damer gul

Damer blå

Damer rød

Banemarkeringer

Hvide pæle: Out of Bounds

Gule pæle: Strafområde

Røde pæle: Strafområde

Røde pæle med grøn top: Miljøområde med spille- og færdselsforbud

Blå pæle: Areal under reparation

Blå pæle med sort top: Areal under reparation med spilleforbud

Rød Markering: 100 m til midt green

Gul Markering: 150 m til midt green

Hvid Markering: 200 m til midt green

Bemærk at baneguiden til venstre er seneste udgave – fra 2017.

Billeder af banen

Klik for store billeder.
Billederne må gerne deles og benyttes andre steder med angivelse af oprindelse og ejerskab af Sæby Golfklub