Banen

Sæby Golfklub er en fantastisk klub

med en velanlagt bane

Banen er i god standard og velanlagt i en afvekslende natur og i let kuperet terræn, hvor bl.a. Sæby Å og flere søer er i spil.
En spillemæssig udfordring for golfere på alle niveauer.
Har man én gang oplevet banen og miljøet omkring Sæby Golfklub, får man lyst til at komme på besøg igen og igen.

Aktuel banestatus

Vi ajourfører vores banestatus løbende, så du altid kan være opdateret om banens forhold

28. maj 2020
  • Man kan og skal nu bekræfte sin tid i klubhuset. Der kan også udskrives scorekort
  • Flag og hulkopper vil blive genetableret.
  • Vi er vendt tilbage til de normale regler. Dvs. den midlertidige lokalregel ”lempelse i urevne bunkere” ophører
  • Fremover er det igen tilladt for medlemmer at starte på hul 10 til f.eks. tirsdag aftner (under kaninturneringer) og såfremt der ingen spillere er på hul 9. Bemærk, at som sædvanlig ophører alle rettigheder ved start på hul 10.
Se vores baneguide her

Scorekort

Hent scorekortet fra 2019 HER

Rating

Herrer gul

Herrer blå

Herrer rød

Damer gul

Damer blå

Damer rød

Banemarkeringer

Hvide pæle: Out of Bounds

Gule pæle: Strafområde

Røde pæle: Strafområde

Røde pæle med grøn top: Miljøområde med spille- og færdselsforbud

Blå pæle: Areal under reparation

Blå pæle med sort top: Areal under reparation med spilleforbud

Rød Markering: 100 m til midt green

Gul Markering: 150 m til midt green

Hvid Markering: 200 m til midt green

Bemærk at baneguiden til venstre er seneste udgave – fra 2017.

Billeder af banen

Klik for store billeder.
Billederne må gerne deles og benyttes andre steder med angivelse af oprindelse og ejerskab af Sæby Golfklub