Velkommen i Sæby Golfklub

I Sæby Golfklub er du altid velkommen, – og det uanset om du er helt uprøvet på begynderplan eller rutineret golfspiller på eliteniveau. Her er en afslappet atmosfære og en høj klublivsfølelse blandt glade behagelige mennesker med åbne arme og forkærlighed for den smukke natur, det befriende og udfordrende golfspil og for en social sport på tværs af aldersklasser.
Vores pro (træner) Jakob Borregaard, er med sin store imødekommenhed, gejst og imponerende evner indenfor undervisning et kendt navn indenfor branchen, og han er også klar til at hjælpe dig hvis du skal lære sporten helt fra bunden eller have finpudset en detalje eller flere.

Sæby Golfklub har:
18 hullers golfbane i let kuperet terræn med Sæby Å, der snor sig smukt igennem landskabet og banen
6 hullers par3 bane (pay & play)
Driving Range med overdækket træningsområde
Indspilsgreen samt putting green
Klubhus med Proshop, café og sekretariat.
Omklædningsrum med brusefaciliteter

Vi har medlemskaber der er tilpasset om du spiller på den store bane eller par3-banen. På denne side kan du læse om medlemskaber på den store bane hvad enten du er nybegynder eller tidligere har erhvervet golfkørekort.

Nybegyndere

Årets næste begynderhold starter tirsdag den 30. april kl. 17
Næste åbent hus arrangement
Days
Hrs
Min
Sec

Åbent hus for nybegyndere
Vi holder åbent hus for nybegyndere med efterfølgende holdstart:
– søndag den 7. april (holdstart 9. april)
– Golfens Dag søndag den 28. april (holdstart 30. april)
– søndag den 26. maj (holdstart 28. maj)
Har du ikke mulighed for at nå et af arrangementerne, eller vil du bare gerne i gang omgående så må du ikke tøve med at kontakte os i klubbens sekretariat på tlf. 98 46 76 77 / mail: saeby@golf-klub.dk

Til vores åbent hus arrangementer stiller vi udstyr og undervisere til rådighed på faciliteterne. Alt du skal sørge for er påklædningen passer til vejret, selv frokosten er inkluderet – og det er naturligvis GRATIS at deltage.

Vi har 2 typer af begyndermedlemskaber:

BEGYNDERUNDERVISNING á kr. 750,- incl. 6 lektioner, træning på par3-banen og regellektioner (du kan erhverve “kørekortet” og spilleretten til den store bane hvis du efter begynderundervisningen vil spille videre indtil 31.03.2020 for ekstra kr. 2.000,-)

PRØVEMEDLEMSKAB 2019 á kr. 2.500,-
(inderholder hele 1. års medlemskab incl. incl. golfkørekort, 6 lektioner, træning på par3-banen, kaninklub, regelprøve og adgang til 18-hullers banen efter gennemført begynderundervisning med banetilladelse til 31.03.20)

Vores begynderudvalg har oprettet en hel selvstændig side til alle de små og store spørgsmål (vi forestiller os) I måtte have omkring begynderforløb i Sæby Golfklub. Læs endelig mere herpå, og som altid må I endelig kontakte os hvis der er det mindste vi kan hjælpe Jer med eller svare på.

Besøg hjemmesiden ved at KLIKKE HER

Er du allerede golfspiller og vil i gang igen?

Er du etableret golfspiller og ønsker du at starte op igen kan du nemt og hurtigt udfylde indmeldelsesblanketten, så vil vi ved næstkommende hverdag sørge for, du oprettes som medlem og er klar til at spille, så snart du har indbetalt kontingentet, der naturligvis opdeles efter hvor langt henne på året vi er.

Prisen ved indmeldelse i 2019 er:
1. januar – 30. april: kr. 5.800,-
1. maj – 31. maj: kr. 5.000,-
1. juni – 30. juni: kr. 4.500,-
1. juli – 31. juli: kr. 4.000,-
Indmeldelse i august måned og resten af året: kr. 3.500,-

Har du indenfor de seneste 5 år erhvervet begyndermedlemskab/golfkørekort, kan du ikke starte som nybegynder uden tilladelse fra bestyrelsen, der kan erhverves i helt særlige tilfælde (f.eks. afbudt forløb pga. skade/sygdom).

Foreningsliv/Klubliv

Vi er ca. 800 medlemmer i alle aldre og niveauer, og vi har det sjovt og hyggeligt her på de gamle jorde tæt ved Sæbygaard. Vi er for få år siden blev Sæby Golfklub kåret som danmarksmester i klubliv gennem Golfspilleren i Centrum, – en tilfredshedsundersøgelse gennem Dansk Golf Union, som gennemføres løbende i Sæby Golfklub og mere end 100 øvrige danske golfklubber. De seneste 3 år er vi blevet overhalet, men ligger fortsat på en flot 2. plads ud af 100 klubber.

På menupunktet klubben kan du læse meget mere om vores klubber i klubben, samarbejdsklubber med både halvpris-ordning og fritspil, ligesom du kan følge med i turneringskalenderen og nyheder i klubbladet Golferen.

Klubblad – Golferen som nyhedsbrev

Vores klubblad udkommer ca. 8 gange årligt i form af et nyhedsbrev, der udsendes elektronisk til alle medlemmer. Her nedenfor kan du læse seneste års udgivelser:

Nr. 147: Marts 2019

Nr. 146: Februar 2019