CORONA UPDATE!
Vi følger udviklingen i Corona-krisen uafbrudt, og det er på tide at dele lidt ord med Jer ift. hvor vi står. Nedenstående er ikke skrevet af vores egen, men direkte taget fra Volstrup Golfcenter, – som vores bestyrelse er direkte enig i.

Som vi har gjort de seneste uger, så indordner vi os naturligvis 100% efter myndighedernes krav og anbefalinger. Dette gælder også efter statsministeriets pressemøde tirsdag aften. Her blev der bl.a. indført forbud på indendørs sportsaktiviteter, men samtidig nævnt at gå-, løbe-, og cykelture i frisk luft kan fortsætte såfremt der holdes tilstrækkelig afstand. Derfor var vores udgangspunkt at lukke vores indendørs center, shop, restaurant, sekretariat, toiletter på banen m.m., men at holde golfbanen åben for spil.

Til vores forundring er Dansk Golf Union gået endnu længere end de danske myndigheder ved at anbefale en total nedlukning af golfbanerne. Det ser ud til, at stort set samtlige golfbaner retter sig efter denne anbefaling. Vi vil ikke have siddende på os, at vi profiterer af en verdensomspændende krisesituation, og det vil nogle påstå, at vi gør, hvis vi holder banen åben som nogle af de eneste. Derfor ser vi os desværre nødt til at lukke hele golfklubben torsdag den 18/3 og foreløbig indtil den 30. marts – eller indtil DGU eller de danske myndigheder ændrer deres anbefaling.

Vi har al mulig forståelse for de restriktioner, som myndighederne opsætter, og vi har fulgt dem alle, og vi synes også, at det netop er MYNDIGHEDERNE, som skal sætte grænserne. Det kan sagtens være, at de bliver skrappere, men der er sikkert også en grund til, at myndighederne tager ét skridt ad gangen – netop for at man ikke lukker alting ned, hvis ikke det er nødvendigt.

Vi ved, at det her skaber frustration hos mange golfspillere, som godt mener, at man med god samvittighed kan spille golf samtidig med, at man følger de gældende retningslinjer og anbefalinger fra myndighederne. Vi ved også, at andre synes, at det er helt rigtigt at lukke banerne.

Uanset hvad, er det en frygtelig situation som landet – og hele verden – står i, og forhåbentlig hjælper alle de tiltag, der tages til, at vi alle kommer på den anden side af denne krise snarest muligt.

Vi håber på jeres forståelse og opbakning og glæder os rigtig meget til at se jer igen – forhåbentlig snart