Efter i lang tid ikke at vide om vi kom til at spille kampe i danmarksturneringen (Første turneringsweekend blev aflyst pga. Corona), kom vi endelig i gang, det var fra dansk golf union blevet besluttet, at der skulle spilles 3 kampe, som alle skulle spilles på neutral bane.

Da vi på dameholdet har fået er reduceret hold i forhold til 2019, er vi meget bevidste om, at vi i dette år kommer til at møde nogle modstandere, hvis niveau ligger over hvad vi kan præstere på nuværende tidspunkt.

Lørdag tog vi til Blokhus for at spille mod Dronninglund, vi fik kamp til stregen, det blev dog en fin runde, hvor holdet kom hjem med et nederlag.

Søndag gik turen til Dronninglund, hvor vi skulle spille på en meget flot bane, i et fantastisk vejr, høj sol og varme fra morgenstunden. Der var styr på alt fra værtsklubbens side, allerede kl. 7.00 blev vi mødt med poletter til rangen. Vi skulle møde Brønderslev, som vinder over os, bl.a. fordi en spiller fra Brønderslev laver hole in one på hul 16, et 169 m langt par 3 hul. Efterfølgende var der whiskey på terrassen.