Efter et for os alle helt anderledes år, har Rikke L. Christiansen vores nyopstartede caféforpagter i  Sæby Golfklub efter eget ønske valgt at udtræde af aftalen.
Tidligere blev caféen drevet af Keld Hansen i 11 år, som dog stoppede ved udgangen af februar 2020.

Dermed er 28.02.21 sidste dag i den nuværende Sæby Golfcafé, og golfklubben skal derfor igen på udkig efter en ny ildsjæl til lokalerne i klubhuset.

Bestyrelsen har derfor håb om at interesserede parter vil henvende sig til golfklubbens sekretariat v/Inge Thomsen på tlf. 98467677 eller mail: saeby@golf-klub.dk og høre nærmere. Der vil i første omgang ikke blive opslået ønsker og krav til ansøgere, men en opfordring om, at alle interesserede er velkomne til at sende en beskrivelse af deres idéforslag med beskrivelse og visioner, vedlagt CV og budget for driften.
Henvendelser vurderes løbende og skal være modtaget senest 30. november 2020.

Sæby Golfklub er beliggende ved Sæbygaard, hvor de. ca. 800 lokale medlemmer og årligt ca. 4500 gæster har sin gang. I år er der på trods af de svære restriktioner blevet spillet flere end 22.000 registrerede runder i klubben, – altså 22.000 besøg primært i perioden april – oktober. Resten af året fungerer lokalet fortsat som selskabs- /mødelokale, lige som der hele året kan afholdes arrangementer i og ud af huset.