”Findes der engle her på jord? – I så fald har vi vist lige haft besøg af en sådan her i Sæby Golfklub” fortæller Inge, der tog imod, da døren gik op og John Sørensen fra Spar Nord Fonden uanmeldt kom ind af døren kl. 10.00 i formiddags og overrakte en donation på kr. 10.000. Donationen gives som ekstra støtte i forbindelse med Covid-19 og er ikke ansøgt af Sæby Golfklub, men er på initiativ fra Spar Nord Fonden, som vil give en ekstra håndsrækning i en ekstra svær tid.
Det var umådeligt svært at få armene ned eller undgå et taknemmeligt håndtryk, men i stedet blev det til brede smil og et skulder-skub mellem John og Inge efter fotoseancen.

Og det har været en svær tid her i Sæby Golfklub, der som alle andre har været præget af den hårde tid med Corona. I begyndelsen var arealerne spærret helt af. Efterhånden blev der lukket gradvist op jævnfør vejledningerne og til at begynde med gjaldt det, at kun husstande (max. 2 personer) måtte spille sammen. Indtil midten af maj var hele klubhuset også spærret af for ophold. Nu er vi i gang igen på næsten normalt niveau, – dog som alle andre vegne med skærpede restriktioner og hensyntagen til Covid-19. Men i golfsporten er netop god mulighed for at være sammen – på afstand, unge som gamle og på alle niveauer af sportslige præstationer. Ovenikøbet i den frie natur og de smukke arealer ved Sæbygaard Skov og Sæbygaard Slot, og det er med meget stor taknemmelighed og glæde vi tager imod Spar Nord Fondens donation.

Fremadrettet glæder vi os over der også bliver åbnet op for turneringsafholdelse, for begynderhold, spisning i klubhuset og meget andet godt derudover er der blevet mulighed for at starte begynderhold op. Derfor afholdes der søndag den 7. juni åbent hus kl. 10.00, hvor alle der har lyst er velkomne til et gratis og uforpligtende arrangement, hvor de bliver undervist i golf og kan høre mere om Sæby Golfklub. Efterfølgende starter der begynderhold tirsdag den 9. juni for de der måtte være interesserede.