Da Inge Møller Thomsen som bekendt har valgt at stoppe som sekretær i Sæby Golfklub pr. 30/4 kan vi med glæde fortælle, at bestyrelsen har ansat Radi Pedersen. Første arbejdsdag er den 12/4, så hun har nogle uger sammen med Inge. Vi glæder os til at byde Radi velkommen i Sæby Golfklub og vi håber alle medlemmer og sponsorer vil tage godt imod hende.
Radi har lavet en lille præsentation:
“Kære alle
Mit navn er Radi, jeg er 35 år og bor i Hallund.
Jeg har en Bachelor i Sportsmanagement og har arbejdet som klubsekretær i golfbranchen i 5 år. Jeg kender Sæby Golfklub som en god og stabil klub med flot bane og godt sammenhold og det er mig en fornøjelse at kunne blive en del af dette fællesskab. Med min viden og erfaring håber jeg at kunne bidrage til klubbens fortsatte succes og udvikling.
Jeg glæder mig til at arbejde med og for jer allesammen!”
Med venlig hilsen
Bestyrelsen