Efter langtidsforhandlinger med kommunen er vi kommet til det punkt hvor vi kan komme i gang med at udføre den planlagte projekt ”Åen”. Vi har fået gravetilladelse og arbejdet starter op i uge 47.

Projektet går ud på at lægge brinkerne ned så der bliver plads til mere vand i åen – hvilket vil forhåbentligt afhjælpe de oversvømmelser vi har haft. Åen vil selvfølgelig stadigvæk kunne løbe over men med dette tiltag vil den hurtigere trække sig tilbage igen. Broerne vil forblive hvor de er, der vil dog udføres ekstra stensikring af fundamenter.

Jorden, der bliver gravet af brinkerne, vil blive brugt til at ændre og bygge teesteder og bunkere rundt omkring på banen i forhold til vores inspirations- og udviklingsplan for banen.

Gravearbejdet vil starte på hul 13 og fortsætte i løbet af vinteren for at blive afsluttet nede ved Sæbygaard Vej til foråret. Da der bliver en del grave- og kørearbejde på banen, vil vi i perioder lukke de huller hvor arbejdet foregår. Vi vil løbende oplyse jer om status herom.

I uge 47 vil der også blive plantet træer rundt på banen i forbindelse med vores træfældnings projekt.

Vi vil løbende holde jer orienteret om projekternes fremskridt.