Deltag i Sæby Mesterskabet for ikke-golfspillere

Har du lyst til golf!
I Sparekassen Danmark kan du få en gratis billet til at prøve det magiske spil.

Golf er for mange en lidt mystisk sport, fordi den bortset fra de store internationale turneringer af praktiske årsager ikke tiltrækker et større publikum. Men kender du en golfspiller, vil du have erfaret, at det er en sport, man kan blive grebet af!

Du får nu chancen for at prøve det selv – helt gratis og uden betingelser – og når det passer dig.

På øvebanen – kaldet Par-3-banen – i Sæby Golfklub kan du få lov at spille helt for dig selv -selvfølgelig med lån af det nødvendige udstyr.

Det kræver blot, at du henter en billet, en voucher, og lidt information hos golfklubbens hovedsponsor Sparekassen Danmark og herefter tager kontakt til klubben for at få en tid. Kampagnen strækker sig fra 13. maj til 2. juni. Og du må gerne prøve flere gange.

Konkurrence med præmier

Skulle det forventelige ske, at du bliver grebet af spillet, vil du kunne få endnu en spændende oplevelse ved at deltage i Sæby Mesterskabet for ikke-golfspillere den 2. juni, hvor kun de øvrige prøvespillere deltager.

Den vil starte kl. 9.00 med kort intro, hvorefter man begiver sig i hold ud på banen. Senere vil der også blive en puttekonkurrence, hvor det gælder om at gå en runde på greenen ved klubhuset og få bolden i alle huller med færrest mulige slag.

Kl. 12.30 er der uddeling af præmier og en let anretning.

Grib chancen for at prøve noget nyt!