Så er det blevet den tid på året hvor vi går over til vinterbane. Vejrudsigten siger, at det bliver vinterligt vejr fremadrettet med frost, tø og nedbør og derfor går vi over til 9-hullers vinterbane. Da græsset ikke er gået helt i vinterdvale endnu er det desværre nødvendigt at holde helt lukket nogle dage når frosten for alvor sætter ind. Der vil derfor være lukket fredag, lørdag og søndag (26 – 28. november) for at lade græsset få så meget ro som muligt. Yderligere information om græs og frost kan du se under tidligere nyheder på hjemmesiden/Facebook.

Om vinterbanen – vi spiller på samme 9 huller som tidligere år – se kortet for yderligere info. Bemærk, at hul 6 er forkortet med 20m. Scorekort kan hentes i klubhuset. Husk at følge snore og skilte og undgå venligst at gå på de laveste områder. Der er lukket for golfbiler og øvrige køretøjer indtil videre.

Fra mandag d. 29. november og foreløbigt vil første starttid være kl. 10 (ændringer kan forekomme). I tilfælde af, at banen er dækket med sne, vil der være helt lukket for spil. Dette for at skåne de områder der bliver gået på så der forhåbentligt ikke er så mange skader til foråret.