Kære medlemmer

TAK for Jer – I er VIRKELIG FANTASTISKE.

OPFØLGNING PÅ ANTAL GAVEGIVERE
I tirsdags sendte jeg Jer en mail på vegne af klubben og bestyrelsen. Nogle gange kan man godt på en stille kontordag tænke ”gad vide hvor mange mails herfra, der bliver læst”, men så væltede det ellers ind med hilsner fra støttende medlemmer via Mobile Pay, kontooverførsel osv.: Mailen var kommet godt frem – og var blevet læst.
I dag rundede vi 100 bidragsydere, og faktisk er det reelle tal pt. 103. TUSIND TUSIND TAK ALLESAMMEN.

SÅ HVAD NU?
Fordi vi har rundet 100 private gavegivere, kan vi igen i år sikre os status som almennyttig forening hos Skattestyrelsen, og komme med blandt ansøgere om momskompensationspuljen – og dermed en betydelig økonomisk momsrefusion for klubben.
I 2019 resulterede dette i ekstraordinære indtægter i form af momsrefusion for kr. 50.079.
Alt det er pakkenelliker, – det har I en sekretær, kasserer og revisor til at sørge for, så læn Jer tilbage, glæd Jer til turen i bilen og selvfølgelig også over den betydelige økonomiske fordel, DIN GAVE og handling kommer til at gøre for Sæby Golfklub igen i 2021. DU/I har gjort en KÆMPE FORSKEL – ENDNU ENGANG TUSIND TAK TIL DIG/JER

HVAD BRUGER VI SÅ PENGENE TIL?
Chefkeeperen er sat på opgaven om ny golfbil, – det er nødvendigt. Som lovet får alle gavegivere får en gratis tur i bilen i 2021 som TAK for gaven. Nærmere om dette følger når vi nærmer os det nye år.

ER DET SÅ SLUT NU?
Det kan det være, men det behøver det selvfølgelig ikke.
Måtte der være flere derude der vil være med, står vi selvfølgelig stadig klar med kyshånd og åbne arme – og så er I fortsat hjertelig velkomne til at donere

ØNSKER JER ALLE EN RIGTIG DEJLIG DAG

Mange hilsner fra Inge, sekretariatet